Airbnb Kuala Lumpur

Assalam dan hello penduduk muka bumi Malaysia. Happy 2016!

Nak cerita sikit pasal satu tempat akomodasi di KL. Kalau korang terfikir nak stay tengah tengah KL dengan tujuan nak cari ilham ke, ketenangan ke, release stress lah orang kata kan or tiba tiba korang nak celebrate anniversary (diaorang boleh buat decoration jugak!) ha tak pun birthday (pun boleh di dekor oleh diaorang) so korang mesti kena cari venue kan?

Ada satu tempat macam hotel tapi rate tak macam hotel di tengah tengah KL ni.

Dengan harga yang Ya Allah berpatutan sangat ni! Korang akan dapat sebuah studio dengan dua unit aircond (sejuk macam kat Switzerland), fridge, washing machine (front loader lagi tau), kitchen, dining set, TV LED dan ada movie package jugak untuk penggemar movie, lepas tu malam malam boleh chill kat balcony di hiasi dengan rumput dan pebbles dengan view swimming pool, nice right?

Kalau korang berminat, boleh la click link dibawah ni:

Location : Jalan Cendana Off Jalan Sultan Ismail KL (Belakang Renaissance Hotel). Dekat sangat dengan Hard Rock Cafe/train (5minit jalan kaki), KLCC (10minit jalan kaki). Teksi 24/7 ready depan condo ni.

Fasiliti : Glass swimming pool, jacuzzi, gym, yoga deck, 24/7 security, parking dan games room.

Ha, apa lagi meh klik link bawah ni!

https://www.airbnb.com/rooms/9715178?s=aCbWaXkf

3

8

7

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s